> Bureau
> Projecten
> Contact
 
       
 
     
 
     
 
  Teken & Ontwerpbureau Putman is een klein bureau dat zich vooral richt op de Woningbouw. Of het nu gaat om Nieuwbouw, Verbouw of een Uitbreiding, u kunt bij ons terecht voor al het tekenwerk dat nodig is voor het realiseren van uw bouwplannen.

Wij verzorgen uw tekenwerk vanaf het Schetsontwerp t/m de Werktekeningen en evt. 3D visualisaties. Tevens begeleiden wij u bij het overleg tussen de partijen die nodig zijn voor uw bouwplannen / bouwvergunning. (bv. Constructeur/Gemeente)

Uiteraard behoort Utiliteitsbouw (bv. kantoorpand/ bedrijfshal) ook tot onze mogelijkheden. Door de 14 jaar ervaring bij goede Architectenbureaus in de regio (3 stuks) met Woningbouw en Utiliteitsbouw in het pakket, kunnen wij uw bouwplannen praktijk gericht uitwerken.

Wij zullen uw wensen vertalen naar een eigentijds ontwerp conform de geldende voorschriften van de Gemeente en Het Bouwbesluit.

Door de kleinschaligheid en de flexibiliteit van ons bureau, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor het uitwerken van uw bouwplannen.

Indien u tijdelijk extra tekencapaciteit nodig heeft, is het ook mogelijk om ons Freelance in te huren als CAD-tekenaar (ARKEY).

Heeft u interesse, informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. (Zie contact)

Danny Putman